Happiness, Innovation, Self Esteem

Oozing Sex Appeal og være mere attraktiv

Tænk på de mennesker i dit liv, der er attraktive, ikke fra tv eller film, fra det virkelige liv. Når jeg siger attraktivt, mener jeg hele pakken, nogen, der trækker dig nærmere, nogen, du vil lytte til, når de taler, nogen, du kan lide at grine med, og nogen, der er attraktiv i udseende. Tag et par minutter på at gøre dette.

Af de mennesker, du valgte som attraktive, hvor mange af dem er visuelt attraktive, gode at se på? Jeg er sikker på, at der er nogle få, der ikke er din kop te, men du finder dem stadig attraktive. Hvorfor er det?

Attraktivitet er en sindstilstand!

Det er det virkelig. Tænk på nogle af de mennesker, for eksempel på tv, som måske er konventionelt uattraktive, men har det bestemt noget, der gør dem attraktive: For eksempel synes min kone, at James Belushi har noget ved ham, og Adam Sandler, Jerry Lewis, Helen Miran, Karen fra ‘ Vilje og nåde ‘.

Det, der gør folk attraktive, er deres selvtillid, deres livs lyst og deres ‘Jeg giver ikke noget lort, hvad du synes om mig’.

Sådan ændrer du din følelse om dig selv

Mange mennesker har i årevis fortalt sig selv, at de ikke er attraktive og gæt hvad; de vil ikke være for andre mennesker. Du tiltrækker ikke folk til dig, hvis du føler dig uattraktiv selv. Du er nødt til at stoppe årene med den lille stemme i dit hoved, der siger ‘Jeg er grim, jeg er fed, jeg er uattraktiv’, hvis du fortæller dig selv, at du ofte er alle disse ting.

Begynd med at fortælle dig selv, at du er attraktiv fra DAG. Jeg mener ikke, at jeg kigger i spejlet og siger ”Jeg er attraktiv, jeg er attraktiv”, positivt at tale fungerer ikke sådan. Du er nødt til at se dig selv i situationer, hvor mennesker tiltrækkes af dig, du er nødt til at føle følelserne i disse situationer, og du er nødt til at fortælle dig selv lejlighedsvis i løbet af dagen, at du tiltrækker den rigtige slags mennesker mod dig.

Det kan tage et par uger, før du virkelig kommer fra det ‘uattraktive tankesæt’ til ‘attraktivt tankesæt’. På grund af de år med konditionering, dit sind har haft, vil det have svært ved at opgive det billede, at du er uattraktiv.

holde ud

Fortsæt med ovennævnte øvelse, husk hver dag, hvor attraktiv du er. Tænk på alle dine bedste kvaliteter og fokuser på dem i stedet for at fokusere på de dårlige punkter om dig selv. Godhed ved, at vi alle har dem, men hvad der gør forskellen er, at de attraktive mennesker ikke nødvendigvis fokuserer på dem hele tiden.

Jeg hader at være omkring mennesker, da jeg var yngre, da jeg troede, at jeg ikke var god til at tale, jeg troede, at folk lo af mig, jeg troede, jeg var ikke god. Men den ene ting, jeg havde gået for mig, var relativt godt udseende, og den eneste grund til, at jeg vidste, at dette var, fordi folk fortsatte med at fortælle mig, og temmelig hurtigt fortsatte jeg med at fortælle mig selv og temmelig snart troede jeg virkelig det. Derefter ændrede jeg efter mange års selvtillid tvivl om at fortælle mig, at folk kunne lide mig, folk troede, at jeg var intelligent, jeg var sjov osv.

Det er den indre samtale, der holder os til at tro, hvad vi tror. Hvis du ser efter nok bevis på, at du er attraktiv, finder du det, så start med at kigge.

Dyrke motion:

Liste over de ting, du er god til, de ting, folk siger ‘hun er virkelig god til det’, eller hvad du synes, du er god til dig selv. For eksempel kan du sige, at jeg klarer mig godt med mennesker, jeg er god til at have empati med mennesker, jeg elsker mit job, jeg er venlig, og jeg er meget interesseret i dyr. Liste over alt.

Vælg nu de fem vigtigste for dig.

Eller de næste 3 uger, se 21 dage til en ny vane, fokus på dine valgte 5 attributter. Hver chance for at du bare er opmærksom på, hvor god du er til (valgt attribut), se dig selv være god til det, føle dig selv at være god til det. Sørg for at gøre dette hver dag og ved enhver lejlighed.

Jeg vil skrive en opfølgningsartikel om dette emne, når du først har mestret dig indre snak om attraktivitet, vil du blive overvældet af den ændring, det medfører i dit liv. Du bliver nødt til at prøve at klare den nye du, og det er ikke så let, som du måske tror.

Du kan også anvende denne teknik på alle områder i dit liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *