Happiness, Innovation, Self Esteem

Fordelene ved at sige “tak”

“Han er en klog mand, der ikke sørger over de ting, som han ikke har, men glæder sig over de ting, han har.” – Epictetus

‘Tak skal du have’. Denne enkle sætning kender ingen grænser og helbreder den ødelagte sjæl. En enkel, men alligevel kraftig sætning, men næsten altid taget for givet. At sige “tak” praktiseres sjældent i dag. Og nogle gange siges det uden mening og uden skik. En hul tak kan mærkes og høres. En tak sagde oprigtigt på den anden side taler bind. Denne enkle sætning er en af ​​de almindelige måder at udtrykke taknemmelighed for.

Hvad er taknemmelighed? Taknemlighed er en følelse, følelser eller holdning i anerkendelse af en fordel, man har modtaget eller vil modtage. Hvad er vigtigheden af ​​taknemmelighed eller at takke dig i vores hverdag? For den person, der siger det, er det meget gavnligt for vores helbred, og oprigtigt at udtale denne enkle sætning kan også hjælpe med at ændre vores disposition i livet. At sige tak kan føre til, at vi tænker positivt. Og som jeg har sagt, positiv tankegang kan gøre underverker ikke kun for dig, men for alle omkring dig. Og for den / de der modtager dette, føler de sig lettere, gladere, anerkendt og vigtige. Og når en person begynder at føle alle disse positive følelser fremkaldt af en simpel ‘tak’, begynder store ting at ske. De har en tendens til at opfatte tingene fra et mere positivt lys, og de begynder også at være taknemmelige. Og effekten af ​​alle disse? Betal den fremadgående bevægelse.

Disse mennesker, der modtog din tak, ville begynde at sige tak også til andre mennesker, da de har oplevet førstehånds fordelene ved at modtage taknemmelighed. Nu, med alt dette foregår og spreder sig som en smitsom sygdom, ville det ikke gøre denne verden til et lykkeligere sted for alle?

For at opsummere det hele er følgende nogle af fordelene ved at sige ‘tak’:

– Du har det godt med dig selv

– Du får andre mennesker til at føle det godt med sig selv

– Du føler dig lettere og gladere og dermed mindre stress (og vi ved alle, at mindre stress er lig med en sundere dig)

– Du lindrer andres stress (hvilket gør dem sundere)

– Du skaber en positiv indflydelse på dem, der modtager din taknemmelighed, gør dig mere mindeværdig og får dig til at skille dig ud

– Du kan sætte et smil på nogens ansigt

– Du gør dette til et bedre sted at bo i

– Du gør noget godt for den menneskelige race ved at deltage i betalingsbevægelsen

– Du bliver sundere, ikke bare fysisk, men også mentalt, følelsesmæssigt og åndeligt

Der er stadig andre fordele ved at øve taknemmelighed. Har du din egen liste? Du er velkommen til at dele det med samfundet. Og lad mig afslutte dette indlæg med dette taknemmelighed citat. Må vores dage blive fyldt med mere og mere taknemmelighed!

“For hver nye morgen med sit lys,

Til nattens hvile og husly

Til sundhed og mad, for kærlighed og venner,

For alt, hvad din godhed sender. ”

~ Ralph Waldo Emerson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *